Na bijna 20 jaar werkzaam te zijn geweest voor een multinational kreeg ik eind 2019 de kans om het roer helemaal om te gooien. Werkdruk en het gevoel uit balans te zijn ken ik maar al te goed en ik heb zelf ondervonden hoe yoga je kan helpen om weer in balans te komen. Inmiddels heb ik een aantal yoga-opleidingen gevolgd en geef ik met veel plezier yogalessen, zowel bij yogastudio's als bij bedrijven als online. Mocht je geïnteresseerd zijn in mijn lessen, neem dan vrijblijvend contact met me op.

 

Opleidingen

In 2017 ben ik begonnen met de 4-jarige Raja yoga opleiding bij Ayodhã van yogabarn Unmani en Śri Yogācārya Ajīta Mahārāja aan het Raja Yoga Instituut te Ilpendam. Zomer 2021 heb ik deze opleiding afgerond (RYT 500).

In 2019 heb ik de yin & yang yoga teacher training (RYT 200) bij Viva la Vida lifestyle in Zuid Spanje gevolgd. Dit is een internationaal erkende opleiding (Yoga Alliance® USA).

In augustus 2020 heb ik een verdiepingsopleiding Yin & Qigong gedaan (RYT 50) bij Pure Energy Yoga en Yes yoga Sala.

In maart 2021 heb ik de Yoga Nidra Teacher Training (RadiantPeace method) (RYT 70) afgrond bij Viva la Vida lifestyle.

September 2022 - juni 2023 heb ik de Opleiding tot Ayurveda voedings- en leefstijl coach bij Divine Ayurveda in Hilversum gedaan.

 

House of Online Yoga

Op 1 september 2020 heb ik de online yogastudio House of Online Yoga opgericht. Via House of Online Yoga geef ik live online yogalessen. Neem een kijkje op de website voor meer informatie!

 

Ik blijf in mijn lessen dicht bij mezelf zodat ik open kan zijn naar mijn leerlingen. Integriteit, authenticiteit, kwetsbaarheid tonen en kennis en ervaring delen zijn mijn uitgangspunten. Iedereen is welkom!